Praktikplads til Multimediedesigner, Digital Konceptudvikler og Professionsbachelor i e-handel

Her kan du finde seneste nyt fra Katos og en verden af e-handel.

 

Praktikplads hos Katos i Silkeborg

Vi har lige nu en ledig praktikplads skabt til enhver der drømmer om en karriere indenfor e-handel og online marketing.

Hvem kan komme i praktik?

 • Multimediedesigner
 • Digital Konceptudvikler
 • Professionsbachelor i e-handel
 • Anden relevant uddannelse

Du kan se udtalelser fra tidligere praktikanter nederst på siden.

Rent praktisk
Arbejdssted: Katos ApS, Vejlsøvej 51, 8600 Silkeborg
Arbejdstid: Efter aftale
Praktikperiode: Efter aftale
Praktiklængde: Efter aftale
Kontaktperson: Olof Maximilian Pape, tlf. 42507011 | op@katos.dk

Om Katos
Katos ApS drives af brødrene Andreas Pape Olof Maximilian Pape. Vi har mere end 20 års erfaring fra E-handelsbranchen, og lærer stadig nyt hver eneste dag.
Vi er i sin tid uddannet Multimediedesignere, og har kørt egen virksomhed siden 2013.
Til dagligt arbejder vi udelukkende med vores webshopløsninger udviklet i eget system.

Som praktikant hos Katos kan du ex. få erfaring med

 • Content Marketing med AI
 • Social Media Marketing (SMM) med AI
 • Søgemaskineoptimering (SEO) med AI
 • Forretningsudvikling
 • e-mailmarkedsføring
 • Analyser og tests
 • Konceptudvikling

Som praktikant skal du have

 • Stor interesse for online medier og marketing
 • Selvdisciplin
 • Nysgerrighed
 • Gåpåmod

Det tilbyder vi
Du bliver en integreret del af virksomheden - med alt hvad det indebærer.
Du får en varrieret hverdag med masser af udfordringer og nye opgaver.
Masser af ansvar og handlefrihed.
Netværk og venskaber.
Gratis frokost (fra fremragende buffet i Vejlsøhus)

Send din ansøgning NU til op@katos.dk
Vi indkalder løbende til samtaler.

Kommentarer

 1. Som digital konceptudvikler fik jeg stillet en meget konkret opgave jeg skulle løse sammen med en medpraktikant som var MMD - vi skulle lave opstart på en ny webshop for Katos. Jeg havde en klar mission og et klart mål - men det betød ikke at hverdagen kunne være så statisk og "kedelig" som man forventer det er at indsætte produkter i et CMS.

  Jeg oplevede at de satte stor fokus på disruption NETOP for at dagligdagen ikke skulle blive rutinepræget. Udover diverse ad hoc opgaver, som at teste en lommelygtes styrke for et specifikt formål for en potententiel kunde, så havde jeg mulighed for at gøre opgaven til min egen. Da jeg nåede til skulle udforme en marketingstrategi havde jeg jeg frie tøjler til at være innovativ ift. hvad og hvordan udførslen af en sådan strategi skal være.

  Resultatet er en content marketing drejebog møntet på SoMe-marketing, som indeholder både færdige posts der bare skal sendes ud, samt skabeloner hvor et enkelt ord eller billede skal ændres.

  Katos har været helt speciel for mig som praktiksted, og det tror jeg også det kommer til at være for dig.
 2. I forlængelse af kurset Digital markedsføring hos Bigum&Co var jeg så heldig at komme i 4-ugers praktik hos Katos. Selvom det kun var en måned, fik jeg en stor indsigt i arbejdsopgaverne i en webshop, og jeg fik afprøvet mange af disciplinerne inden for digital markedsføring ? især content markedsføring og SEO.

  Olof og Andreas er to venlige gutter, som er gode til at dele ud af deres viden, og så var de meget åbne og lyttende over for hvilke arbejdsopgaver, jeg havde lyst til at kaste mig over. Det var et super lærerigt og givende forløb, og jeg kan helt klart anbefale Katos som praktiksted.
 3. I tidens løb har jeg haft to praktik forløb hos Katos, hvor den første var i forbindelse med uddannelsen til multimediedesigner. Her fik jeg mulighed for at forme min egen hverdag, og få berøring med næsten alle områder inden for e-handel og online marketing.

  Da jeg efter uddannelsen, i forbindelse med et online marketing kursus hos Bigum&Co, fik mulighed for to måneders praktik, fald valget igen på Katos.

  Det blev til ialt fem spændende måneders praktik, hvor jeg hovedsageligt arbejdede med content marketing, SEO og e-handel.
  Olof og Andreas besidder begge en åben og positiv personlighed, som gjorde det til en fornøjelse, at møde ind på kontoret hver dag. Derudover er de begge knivskarpe på deres område, og deler gerne ud af deres viden, når du sidder med et spørgsmål du mangler svar på.
  Da jeg ved hvor meget det har givet mig, kan jeg derfor klart anbefale et praktikforløb hos Katos!
 4. Da jeg læste Digital Konceptudvikling, var jeg i praktik ved Katos i tre måneder. Her fik jeg lov at udforske mine interesser og finde ud af hvad jeg godt kunne lide at arbejde det.
  Hvilket har hjulpet mig i min jobsøgning samt da jeg skulle vælge emne til min bachelor opgave, hvor jeg skrev om content strategi til en af Katos? webshops.

  Miljøet som Olof og Andreas skabte på kontoret var åbent og inspirerende, hvilket passede godt til min væremåde. Derudover fik jeg også et godt og realtisktisk indblik i, hvad det kræver at drive en virksomhed.
 5. I forbindelse med multimediedesigner uddannelsen, har jeg været i et 3 måneders praktikforløb hos Katos. Jeg fået et fantastisk indblik i hverdagen hos et e-handels bureau. Jeg har hjulpet med content marketing på deres webshops, og fået god indsigt i deres virksomhed. Jeg har altid kunne stille spørgsmål, så jeg kunne udbygge min interesse for handel på nettet. Katos var med til at give mig en helt fantastisk praktikoplevelse, og jeg kan helt klart anbefale Katos, som praktiksted, til alle der har en interesse for e-handel.
 6. Jeg har lige afsluttet min praktik her hos Katos, tiden gik stærkt og ærgre mig over at jeg ikke kunne blive i længere tid.
  Jeg arbejde med Content Marketing på forskellige måder og dette har givet mig en del med i rygsækken.

  Det har været spændende og lærerigt at være hos Katos og blev mødt af to friske og venlige sjæle på kontoret.
  Jeg kan anbefale Katos som praktik sted til enhver tid - du vil aldrig fortryde det.

Skriv din kommentar

Din emailadresse bliver ikke offentliggjort

Tilbage til oversigten