Katos Bogklub - Business, Personlig udvikling, Penge, Iværksætteri, Work-Life Balance

Her kan du finde seneste nyt fra Katos og en verden af e-handel.


I Katos brænder vi for hele tiden at lære nyt. Derfor sætter vi stor pris på litteratur, og læser rigtig mange interessante bøger. Vi diskutterer indhold, og kigger fra vores individuelle perspektiver på, om der er noget vi kan tage med og implementere i vores fælles forretning eller private hverdag. Det er der ofte.

Tidligere har det ikke været sådan, at vi har læst bestemte bøger samtidigt, men i stedet har anbefalet til hinanden, hvad vi hver især læser. Det har fungeret godt, men der har også manglet noget, hvor indhold og emner ikke altid stadig har været "top-of-mind". 

Derfor starter vi nu Katos Bogklub, hvor vi udvælger en bog vi mener kan være relevant i forhold til vores forretningsliv.

Og DU kan være med!
Det eneste du skal gøre er, at anskaffe dig bogen vi udvælger, læse med og diskuttere indholdet.

Første bog vi læser bliver "Virkeligheden er klog" af Thomas Rosenstand. Han har netop skrevet en opfølger "Virkeligheden er stadig klog", men vi starter ved den første fra 2011.

"Virkeligheden er klog" kan hentes gratis som e-bog her

Hvorfor læser vi "Virkeligheden er klog"?

Thomas Rosenstand er noget så sjældent som dansk ekspert i søgemaskineoptimering og selvhjælpsforfatter. Alene den kombination vækker vores nysgerrighed. Samtidig har Thomas skrevet en opfølger "Virkligheden er stadig klog", så manden må have noget på hjerte :)

Du kan læse mere om forfatteren på hans blog thomasrosenstand.dk

 

Kommentarer

    Skriv din kommentar

    Din emailadresse bliver ikke offentliggjort

    Tilbage til oversigten